Vakantiehuisjes

Posted by jambar 14 augustus 2012

Een vakantiehuis van hout: een houten chalet.

Lekker een weekendje weg naar een mooie locatie in het land. Lekker naar een recreatiewoning om heerlijk te genieten van de natuur en van elkaar. Misschien gaat u heerlijk weg om van de rust te genieten. Vooral een vakantiewoning van hout zorgt altijd voor een heerlijke sfeer en het hout toont haar onweerstaanbare charmes. Het echte ultieme vakantiegevoel krijgt u met een houten chalet nu net dat extra zetje.Bekijk onze vakantiehuisjes onderaan deze pagina!

Uw eigen houten chalet vakantiewoning?

Als u zelf wilt bepalen wanneer u op vakantie gaat of een weekendje weg wilt dan kunt u kiezen voor een prachtig eigen houten chalet vakantiewoning. U kunt dan de rust opzoeken in uw eigen vakantiewoning, zoals een stacaravan of bijvoorbeeld een traditioneel gebouwd vakantiehuis. De keuze wordt vaak gemaakt op basis van de kosten en de financiële mogelijkheden van uw portemonnee. Een stacaravan is vaak veel goedkoper als een traditioneel stenen vakantiehuis. Het zijn vaak de persoonlijke wensen en mogelijkheden die bepalen waarvoor gekozen wordt. Echter wist u ook dat u een eigen houten chalet vakantiewoning kunt laten bouwen?

De houten chalet vakantiewoning voor u!

Houten chalet woningen zijn vooral bekend vanuit de Scandinavische landen. Echter het bouwen van houten chalets gebeurt in Nederland en de omringende landen steeds meer. En dat is niet vreemd. Naast de schoonheid en de duurzame bouwstijl van houten chalet vakantiewoningen kunnen deze ook tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gebouwd worden. Dat is vaak de sleutel om toch tot de gewenste en geweldige vakantiewoning te krijgen waar u nu van droomt.

Een standaard vakantiewoning of een op maat houten chalet vakantiewoning?

Als u er voor kiest om een houten chalet vakantiehuis te laten bouwen dan kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende modellen. Bij een aantal modellen is alles al klaar! U hoeft geen architect in te schakelen om alles te laten tekenen en berekenen. U kunt direct uw woning op uw eigen kavel laten plaatsen.
Wilt u echter een prachtige houten chalet vakantiewoning hebben die helemaal is afgestemd op uw eigen wensen dan kunt u een architect inschakelen. U kunt dan uw wensen bespreken en later een geweldig ontwerp ontvangen! Wij bouwen daarna een mooi houten chalet vakantiehuis op basis van uw eigen ontwerp!

Wat is er voor u mogelijk?

Benieuwd naar wat uw mogelijkheden zijn voor een eigen houten chalet vakantiewoning? Dan kunt u het beste nog vandaag een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken. Schroom niet en vul uw gegevens in op het reactieformulier. Wij nemen dan graag contact met u op.
Klik hier voor het contactformulier.